LoRa GPPMC

LoRa GPPMC

De LoRa GPPMC is een dedicated LoRa node, gebaseerd op onze node Lorainna, ingericht voor industriële toepassingen; hierbij kan onder meer worden gedacht aan het monitoren van (water)pompen, stroomvoorzieningen, riolering, aggregaten, verlichting en dergelijke.

Zo is de LoRa GPPMC node uitermate geschikt voor het op afstand uitvoeren van statusmonitoring, zoals ‘ON’ en ‘OFF’ maar geeft de node ook direct een bericht wanneer deze een stroomonderbreking of stroomuitval (‘Power Failure’) constateert.
Doordat de LoRa GPPMC is uitgerust met 8 digitale I/O’s en beschikt over de mogelijkheid om dit aantal uit te breiden geeft dit gebruikers nagenoeg eindeloze mogelijkheden om additionele sensoren aan te sluiten.

Zo kunnen bijvoorbeeld bestaande meters en/of sensoren uit de te monitoren objecten worden aangesloten, maar kunnen ook additionele nieuwe sensoren en/of meters worden geïntegreerd.
Omdat de LoRa GPPMC is uitgerust in een DIN-rail behuizing kan deze eenvoudig worden ingebouwd in bestaande kasten of andere objecten, zonder uitgebreide aanpassingen te hoeven doen.

Ben u geïnteresseerd in de specificaties en overige functionaliteiten van onze LoRa GPPMC? Download dan hier de productsheet van onze LoRa GPPMC!