Loratec BV

Loratec BV is een dynamisch en innovatief bedrijf, gevestigd in Winterswijk. Internet of Things

Inspringend op explosieve ontwikkelingen binnen de 4e industriële revolutie, ook wel beter bekend als Smart Industry, ziet Loratec grote kansen weggelegd voor sensornetwerken en “Internet of Things” (IoT).

Bij Loratec geloven we er in dat bedrijven en organisaties flexibel en toekomstbestendig kunnen worden door de toepassing van Internet of Things (afgekort: “IoT”) en LoRa! Aan de hand van de toepassing van IoT en LoRa kunt u bijvoorbeeld uw processen herstructureren en efficiënter en effectiever inrichten; waarmee u uw marktpositie kunt verstevigen en uw bedrijf en/of organisatie klaarstoomt voor de toekomst.

Bij Loratec combineren we uitgebreide kennis en ervaring van uiteenlopende sensortechnologieën, elektronica en assemblagetechnieken, met een specialisme in LoRa(WAN).
Met deze kennis en expertise hebben wij ons volledig toegelegd op de ontwikkeling van embedded systemen op het gebied van Internet of Things.

Deze unieke combinatie van kennis en expertise maakt dat Loratec onmogelijk geachte toepassingen mogelijk maakt!
Als zodanig ontwikkelen wij in huis hardware en firmware, waarmee wij dedicated oplossingen realiseren voor onze klanten. In deze oplossingen passen we een aantal slimme design-stappen toe, waardoor we in staat zijn om deze oplossingen tegen kosten-interessante prijzen te leveren!

Met onze kennis en expertise vormen wij bovenal de ideale ontwikkel- en samenwerkingspartner voor partijen zoekend naar klant-specifieke toepassingen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van LoRa, of wilt u weten op welke manier Internet of Things toegevoegde waarde voor u kan leveren? Twijfel dan niet, en neem contact met ons op!