Stage – Embedded Software Engineer

Heb jij affiniteit met ‘the Internet of Things’ en ‘Big Data’?
En lijkt het je gaaf om als Embedded Software Engineer mee te bouwen aan de ontwikkeling van firmware voor Internet of Things devices?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Loratec BV: een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van embedded systems op het gebied van Internet of Things!

Binnen Loratec combineren wij uitgebreide kennis en ervaring van uiteenlopende sensortechnologieën en elektronica, met een specialisme in LoRa(WAN).
Als zodanig ontwikkelen wij in-house hardware en firmware; waarmee we dedicated toepassingen realiseren voor onze klanten.

Ons team
Bij Loratec werken we in een jong en enthousiast team, bestaande uit software en hardware engineers nauw samen aan de ontwikkeling van onze devices.
Binnen ons team krijgen medewerkers veel verantwoordelijkheden en vrijheid om opdrachten zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren.

Voor ons R&D team zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die binnen hun stage willen meewerken aan de ontwikkeling van onze devices!

Wat zoeken wij?
– Je volgt een HBO (of WO) opleiding in de richting van Embedded Systems, Technische Informatica of soortgelijke studie;
– Je hebt affiniteit met embedded systems/embedded software development;
– Je bent bekend met object-georiënteerde programmeertalen;
– Ervaring en skills op het gebied van C++ programmeren zijn een pré;
– Je bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd om in teamverband te werken aan de ontwikkeling van IoT devices.

Geïnteresseerd?!
Lijkt onze stageplek je wat, of heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op via stage@loratec.nl of bel ons op via 0543 535 535!

Meer informatie? Download onze vacature via dan hier!