Stage – Sales & Marketing

Lijkt het jou interessant om mee te werken aan het uitbouwen van het commerciële beleid van een start-up, actief in een nieuwe en veelbelovende markt?

En ben jij er klaar voor om hieraan jou eigen draai en invulling te geven, door ook zelf mee te denken en/ofwerken aan de concrete invulling hiervan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Loratec BV: een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van embedded systemen op het gebied van Internet of Things!

Dit houdt in dat wij actief zijn in een nog zeer jonge en ontwikkelende markt, waarbij wij slimme apparaten ontwikkelen voor onze klanten.
Hierdoor zijn wij onder andere actief op het gebied van Smart Industry, Smart Logistics, Smart Cities en Smart Homes.

Ons team

Bij Loratec werken we in een jong en enthousiast team, bestaande uit zowel technisch geschoolde als commercieel opgeleide mensen.
Binnen ons team krijgen medewerkers veel verantwoordelijkheden en vrijheid om taken en opdrachten zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren.
Voor ons Sales & Marketing team zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste studenten die binnen hun stage en/of afstuderen willen meewerken aan het uitbouwen en uitdragen van onze Sales & Marketing strategie.

Wat zoeken wij?

– Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Commerciële Economie of soortgelijke studie;
– Je hebt affiniteit met online marketing;
– Ervaring met (koude) acquisitie/verkoop is een pré;
– Bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd om in teamverband te werken aan de sales en marketing van een jonge start-up!

Geïnteresseerd?!

Lijkt onze stageplek je wat, of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Inou Heideman via stage@loratec.nl of bel ons via 0543 535 535!

Meer informatie? Download onze vacature dan hier als PDF!