Zelf laptop samenstellen, klinkt dat niet als een droom die uitkomt? Al jouw persoonlijke voorkeuren kun je samen smeden tot een eindproduct dat jou volledig schikt, precies op de manier hoe jij het wilt. Dat is een van de voorbeelden die toont hoeveel geluk wij als mensen hebben om in dit tijdperk in een samenleving te wonen waar al jouw wensen uit kunnen komen.

Verschillende keuzes

En ze komen niet alleen uit, het gebeurt ook nog eens op een bizar efficiënte, effectieve manier om alle wensen van elk persoon uit te laten komen, zodat deze in de realiteit geprojecteerd kunnen worden. Hoe fantastisch is dat nou? Een ander voorbeeld van deze heerlijke luxe waar ik, jij en eigenlijk iedereen met absoluut genot van profiteren zijn de bezorgservices die zich beschikbaar hebben gesteld om door dik en dun voor jou te gaan, gewoon om jou het voedsel te brengen dat je meer dan wat dan ook zou willen hebben.

Wat anders

Maar het brengt jou niet alleen dit voedsel, vanuit een klein bedrijfje die graag zijn pizza’s rondbrengt tot een groothandelsbedrijf zoals de albert heijn met een oneindig aantal producten die elk hartje wel weten te begeren, het brengt jou dit daarbovenop ook nog eens in een uitmuntend rap tempo zodat de wachttijd van jou geminimaliseerd wordt, zodat je zo snel mogelijk uiterst kunt genieten van de overheerlijke aangeboden producten. Het is dus zoals je wel kan merken erg lastig om uit te drukken hoe ongelofelijk geprivilegieerd we zijn door te kunnen profiteren van deze voorzieningen die vanuit elke uithoek van de samenleving naar de rest van de mensen wordt gegooid.

Luxes

Maar dat betekent desalniettemin niet dat je dat niet hoeft te doen. Het wordt hoe dan ook toch wel aangeboden, hoe slecht of schadelijk deze ook voor de mensen kunnen zijn.

De luxes, zoals het kunnen gebruiken van linux mint nederlands moeten worden gewaardeerd en geschat worden op de waarden die eraan gehecht zijn.